От телевизията The CW подготвят ново шоу със супергерои от комиксите на DC. Все още не се знае много за проекта, но е сигурно, че действието ще се развива във вече позната вселена на сериалите The Flash и Arrow. Част от персонажите в двете хитови шоута вече са потвърдени за участие в новият сериал, който все още няма заглавие. Това са Ray Palmer, Leonard Snart (Captain Cold), Dr. Martin Stein (Garber) и … Sara Lance (Black Canary).

Не се знае каква ще е ролята на Сара Ланс, тъй като тя бе „убита” в Arrow и не е ясно дали ще се появява като препратки към миналото или ще се окаже, че не е мъртва, това предстои да разберем.

Все още всичко е в много ранен етап на развитие, но се появи информация, че сериалът ще е предимно за „съюзяване” на герои (и злодеи). Разбира се ще се повяват и нови персонажи от DC Comics, но по всяка вероятност основна роля ще имат вече познатите такива от Flash и Arrow.

1 Comment

  • MCFOXXX says:

    Времегубки са си сериалчетата, но ми допадат и ги гледам с интерес.
    Смятам обаче, че един Готам ги удари в земята и Светкавицата и Стрелата само могат да му дишат прахоляка. Доста по-качествен е.
    Ще следя разбира се и новата поредица,особено ако Рей Палмър започне по-често да се изявява като Атом. Един напълно непознат супергерой за мен 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *