Тази седмица се излъчи третият епизод от новия ситком с Чарли Шийн – Anger management. Статистиката сочи, че зрителите са намалели изключително много. Въпреки това шоуто си остава със солидно гледаемост за кабелна телевизия. Ето как стоят нещата по-подробно:

Първите две серии миналата седмица имаха съответно  5.47 и 5.74 млн зрители. Този път пред екрана са застанали едва 3. 37 млн. Загубата на зрители е горе-долу с подобен процент и при възрастовата група от 18 до 49, която се счита за най-важната. Трябва да уточня, че въпреки сериозния отлив, то Anger management си остава сред най-гледаните шоута по кабелната телевизия в САЩ. Освен това се приема за нормално след целия шум около Чарли Шийн първите серии да имат повече зрители от обичайното. Въпросът в случая е дали и с колко още намаляват хората, гледащи ситкома.

В същото време сериалът вече започна да се закупува и от телевизии в други страни. По-големите са Австралия, Канада, Обединеното кралство и Германия, но списъкът не се изчерпва само с тях.

1 Comment

  • niki says:

    Нормално е да спадне, според мен ще спадне още, защото сериала не е нищо особено и едва ли ще се задържи много на екран

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *